Zaal Plein1

logo_plein1_acropolisPlein1 is de trots van ons gemeenschapshuis. De warme sfeer, houten vloer gelegd in visgraat motief, smaakvolle wandbekleding met geraffineerde verlichting en een werkelijk prachtige wanddecoratie van de skyline van Megen maken Plein1 een ware beleving.

De zaal is geschikt voor grotere gezelschappen van 50 tot 300 personen en kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Een feest, congres of bruiloft, het kan hier allemaal. Indien gewenst is een podium te plaatsen voor optredens en concerten. Voor kleinere feestjes kan de ruimte gesplitst worden, kortom mogelijkheden genoeg voor uw feestje of evenement op maat.

Plein1 beschikt over een uitstekend luchtbeheersingsplan waardoor de temperatuur ongeacht de grootte van het gezelschap comfortabel is. Alle technische voorzieningen zijn aanwezig zoals een licht-en geluidsinstallatie en beamer.

Voor een optimale geluidsisolatie is de zaal gebouwd volgens het box-in-box principe. Hierdoor kunnen zonder geluidsoverlast voor de omwonenden concerten en andere evenementen worden gegeven.

Graag adviseren wij u in een persoonlijk gesprek over de zeer uitgebreide mogelijkheden van deze prachtige zaal in ons historisch pand. Kijk voor een impressie van een lekker feest eens hier.