Meer weten?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Acropolis

Interesse in onze vacatures? Kijk dan hier. 

Midden in het mooie Megen ligt het prachtig gerenoveerde gemeenschapshuis Acropolis. Het historische pand uit 1776 biedt onderdak aan tal van verenigingen. Na een ingrijpende verbouwing in 2012 is de locatie voorzien van alle moderne middelen en technische snufjes.

Dat maakt Acropolis bij uitstek geschikt voor het houden van (bedrijfs)feesten, een bruiloft, vergaderingen, recepties, workshops of trainingen. Café In ’t Vaticaan is een gezellige ontmoetingsplek, Plein1 een unieke zaal voor het geven van concerten of (bedrijfs)feesten. De voormalige kapel op de eerste verdieping met authentieke glas-in-loodramen biedt de perfecte ambiance voor een huwelijksvoltrekking. Tal van mogelijkheden onder één dak.

Naast de Stichting Gemeenschapshuis Acropolis zijn in het pand het Toeristisch Informatie Centrum Megen (TIM), Bakkerij Antoon & Frans en Inklusief opleidingen gevestigd. Momenteel is er ruimte voor een nieuwe huurder voor de voormalige ‘Plaka-vleugel’. Kom gerust eens kijken! Heb je interesse bel dan met Femke Nijboer 06 20303656. Een mail sturen kan ook: femke.acropolis@gmail.com