Zuiderwaterlinie de Mars

 

Voorwaarts…Mars!

Van 16 tot en met 23 september 2018 rijgen wandelaars en ploggers erfgoedparels van de Zuiderwaterlinie aan elkaar tijdens De Mars. Want met elf vestingsteden, vijf stellingen, een aantal forten en betoverend mooie natuur is de Zuiderwaterlinie the place to be!

Gedurende een week lopen wandelaars vanuit Grave en Bergen op Zoom richting Heusden. Onderweg worden de wandelaars getrakteerd op culturele en culinaire verrassingen. In samenwerking met ANWB en Runnerscafe dragen ploggers bovendien hun steentje bij aan het schoonhouden van het Brabantse landschap: al joggend en genietend van de natuur zamelen zij zwerfafval in. Op zondagmiddag 23 september komen de deelnemers vanuit beide richtingen in Heusden. Hier wordt het slotfeest gevierd met het militair orkest Bereden Wapens en de wereldberoemde DJ La Fuente. Wandel, ren, plog en feest mee. Voorwaarts, Mars!

Op 18 september start de route in Megen bij Acropolis en eindigt in Oijen. Bij de start krijg je koffie, thee en iets lekkers. Na afloop wordt je met de bus teruggebracht naar Megen. Meedoen is gratis, je kun je hier inschrijven.

Meer informatie over de etappes en inschrijven via www.zuiderwaterliniemars.nl