The Rolling Stones Singeltjesavond

Na het bijwonen van menig  succesvolle singeltjesavond in Acropolis kwamen we op het idee om er zelf een te organiseren. Maar dan wel met een speciaal onderwerp: de populairste band van Megen en de rest van de wereld, The Rolling Stones.

Als organisatie zijn we bezig met het in elkaar zetten van een gevarieerd programma, waarbij sowieso de quiz Petje Op Petje Af  deel uitmaakt. Maar het draaien van Stones-nummers zal natuurlijk de rode draad van de avond zijn. 

De DJ beperkt zich daarbij niet tot alleen maar hits maar is zeker op zoek naar de wat meer onbekende nummers. En dan nog het liefst met een mooi verhaal erachter. Dus, bedenk alvast wat jij die avond wilt horen (dat mag trouwens ook een nummer van een LP zijn, dat niet op singel is uitgebracht). We leggen tijdens de avond  kaartjes klaar waarop je je keuze kenbaar kunt maken.

Normaal zijn er bij singeltjesavonden geen entreekaartjes nodig, maar nu wel, om de belangstelling te peilen, zodat we de zaal op het aantal Stones-fans kunnen inrichten en weten hoeveel petjes er besteld moeten worden. Voor je €5,00 (excl boekingskosten) krijg je een lekker drankje voor niks én een nieuw collectors item, het Megense Stones petje. Reserveer je plek via de oranje reserveer knop. 

De organisatie, in samenwerking met gemeenschapshuis Acropolis,

Carlo van Rooij,  Erik van Orsouw, Jacques de Graauw, Jan Voet, Ted van Orsouw, Tonny van Tongeren