Pontjesdagen, muziek van Snapshots!

Een lang weekend zigzaggen over de Maas van de Gelderse naar de Brabantse kant. Met op zaterdag en zondag een gereduceerd tarief op de vele pontjes!

Op www.pontjesdagen.nl vind je voorbeeldroutes en meer informatie over al het leuks dat er dit weekend te beleven is!

Wil je optimaal genieten van muziek en Brabantse gastvrijheid? Kom dan zondagmiddag naar ons terras voor de band Snapshots!

Snapshots! is een band uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch/Oss, die staat voor akoestisch musiceren in combinatie met meerstemmige zang. Ze spelen bekende en minder bekende nummers uit verschillende decennia, variërend van Elvis Presley tot Adele, van Ramses Shaffy tot Alanis Morrisette en van Don McLean tot Acda & De Munnik. Snaphots! bestaat uit ervaren muzikanten, die hun sporen verdiend hebben in bands/gezelschappen als DWARS, Zout, Marij van den Boom, SkipMondays, Street!, Musical Intermezzo, The Unapplied en Le Pantalon du Bois.Snapshots! bestaat uit Hilde van der Geld (zang), Marieke van der Plas (zang), Joost van Berkel (zang), Erik Pennings (toetsen/zang), Jack de Graauw (gitaar), Brenda van de Kamp (contrabas) en Jan van Nuland (percussie).

 

 

 

Binnenkort in Acropolis