Music Sunday met Sticky Fingers

Zondagmiddag, dichtbij huis, gezellige mensen, lekker drankje én muziek van Sticky Fingers! Dat klinkt toch goed of niet?! Zet daarom 25 februari met dikke letters in je agenda voor Music Sunday. Omdat ze extra lang voor ons willen spelen begint de band dit keer om 15u, toegang zoals altijd gratis. Neem iemand mee en heb een heerlijke zondag.

Vernoemd naar het gelijknamige album wat in 1971 werd uitgebracht, is Sticky Fingers al ruim 25 jaar een toonaangevende Rolling Stones tributeband. De band is gespecialiseerd in de rauwe opzwepende songs van Jagger/Richards uit de roerende jaren zestig en de rockin’ seventies en veel van de klassiekers uit deze periode zullen ten gehore worden gebracht tijdens de optredens.
Door het omvangrijke repertoire van The Rolling Stones, heeft Sticky Fingers de keuze in een breed scala van songs. Vele hits uit de pen van Mick en Keith zullen om deze reden worden afgewisseld met country ballads en de zwetende rhythm & blues classics van deze legendarische groep uit Engeland. Bij het optreden in Acropolis is er ook een special guest van de partij…

The Band:
Frans van Orsouw – Vocals
Patrick Schraven – Guitars
Jeffry Duffhues – Guitars
Anthony Sieben – Bassguitar
Dennie van der Steen – Drums

Special guest – ???

Hele bio lezen, kijk dan hier hier.