Lezing Zingeving en dementie NIEUWE DATUM VOLGT

In verband met de voorlopige sluiting wordt er een nieuwe datum gezocht voor deze lezing

Een interessante lezing door geestelijk verzorger Madeleine Kievits.

Ergens zin in hebben. Dat kennen we allemaal. Maar zingeving? Wat is dat precies en wat kun je er mee? Wat merk je er eigenlijk van in jouw eigen leven? En hoe geef je zin aan je leven als je dementie hebt? Is het dan moeilijker? Vraag aan een willekeurige voorbijganger wat zingeving is en er zal misschien een stilte vallen. Bij zingeving en dementie al helemaal. Er wordt zo veel gezegd en geschreven over leven met dementie! Op onderzoekende manier gaan we met elkaar kijken naar wat zingeving precies is en hoe we het tegenkomen in ons leven. Ook in het leven van iemand met dementie. Een avond met veel voorbeelden uit het alledaagse leven die mogelijk aan het denken zetten. Het is zo verhelderend! Voor hoe je jezelf verstaat, maar ook voor hoe je de ander beter kunt verstaan! Met en zonder dementie.

Je leest enkele ervaringsverhalen uit haar werk op haar LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/madeleinekievits/detail/recent-activity/posts/

Toegang is gratis en u krijgt een kopje koffie of thee bij binnenkomst. We vinden het fijn als u zich even aanmeldt door een mailtje te sturen aan femke@acropolis-megen.nl. Madeleine kan ook persoonlijke vragen na afloop beantwoorden.