Kloosterwandeltocht

Op zondag 7 april staat onze Kloosterwandeltocht weer op het programma. Je kunt inschrijven vanaf 08.00u. 

Diverse afstanden van 5km tot 30km, een mooie voorbereiding voor de vierdaagse! De route gaat langs 4 kloosters en heeft mooie rustpunten langs de dijk en in de natuur zoals bij De Plag in Demen, diverse horeca op de Markt in het stadje Ravenstein zoals Donato’s www.donatos.nl en in Haren bij gemeenschapshuis De Haar.  Start en eindpunt is bij Acropolis in Megen waar een gezellig café en terras is tegenover het Franciscaner Klooster. De route staat ook vermeld op wandel.nl, leden van de KWbN krijgen korting.

De weersverwachting is goed, we hebben er heel veel zin in om vele wandelaars door onze mooie stadjes te zien gaan!

Bij terugkomst in Megen zijn de vegetarische producten te koop van de zusters Clarissen, hiermee ondersteunt u het kloosterleven, www.devegetarischezuster.nl. Ook kun je bij terugkomst een Kloosterwandeltocht- sticker krijgen voor in je wandelboekje en kun je een herinnering kopen die met de kloosters te maken heeft.

Komt u met de auto? Dan wordt u vanaf 7.15u de weg naar een parkeerplaats gewezen. Volg deze aanwijzingen svp op zodat er geen parkeeroverlast ontstaat in het stadje. Het best volgt u de route vanuit Oss richting Megen over de Noord-Zuid. Circa 250 meter vóór de pont linksaf beetje omhoog rijden. Komt u vanaf de pont dan de eerste rechts het stadje in. Hier wordt u doorverwezen.