Formule1-Plein GP Groot-Brittanie

Wil jij de GP Formule1 volgen op een groot scherm? Gezellig met je vriendenclub of collega’s? Bestel dan nu je startbewijs voor één van de races in het Formule1-Plein. Deze zondag wordt er geracet op Silverstone in Groot Brittanie.

Bekijk hier de Formule1 kalender

Voor €10,00 heb jij je ticket, wij zorgen voor lekkere hapjes tijdens de race. Drankjes voor eigen rekening. Kinderen tot 12 jaar kijken gratis mee.  Het kijken van de races is binnen in Plein1 met groot beeld en vet geluid.

Voorbeschouwing vanaf 14.00u *** Start race 15.10u ***  hapjes tot 17.30u

Daarnaast is ons terras open tot 19u voor iedereen die wel een gezellige zondagmiddag wil maar geen interesse heeft in de race. Zij hoeven dan ook geen kaartje te kopen.

Het aantal plaatsen voor binnen is beperkt, bestel je kaartjes met de oranje reserveerknop. Per datum is er een apart ticket! (overige data: 16 augustus, 30 augustus, 6 september).

Wij houden ons aan de corona afspraken wat betekent dat er zitplaatsen zijn waar je met 2 personen aan een tafeltje kunt zitten en verder 1,5mt afstand houdt. Vooraf reserveren is verplicht! Kijk voor ons protocol hier.