Celloconcert, Hanneke Rouw speelt Bach

Zondagmiddag 4 februari speelt celliste Hanneke Rouw diverse werken van Bach in onze sfeervolle Theaterzaal. Aanvang 15u, zaal open vanaf 14.30u.

Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Op haar zeventiende volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven.

Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Vorig seizoen heeft Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland getourd met de zes cello suites van Bach en de cello sonates van Beethoven, Mendelssohn, Chopin, Lalo, Brahms, Saint-Saëns, Grieg, Rachmaninoff, Fauré, Shostakovich, Debussy en Prokofjev. Vanwege het succes van deze tournee gaat Hanneke Rouw komend seizoen nogmaals op tournee door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland. In Megen speelt ze  werken van Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)

Suite III in C major (BWV 1009)

Suite IV in Es major (BWV 1010)

Kaarten à €12,50 (exclusief boekingskosten) zijn te bestellen met de oranje knop.

U kunt een vanaf een uur voor aanvang terecht in ons gezellige café voor een kopje koffie of een ander drankje. Na afloop zijn we hier ook weer geopend.

Kijk voor meer informatie op www.hannekerouw.com