Buitenbios on Tour ‘Neem me mee’

De BuitenBios gaat weer On Tour en op 30 augustus kun je in Megen de feelgood-film ‘Neem me mee’ komen kijken.

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April May June, Oogappels) neemt je op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin. Jaar, 2023.

Korte beschrijving

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

De buitenbios, hoe werkt het?

Bij de buitenbios neem je je eigen stoel/kleedje mee om lekker film te komen kijken. De toegang is gratis en je hoeft niet te reserveren. Een vrijwillige bijdrage stellen we op prijs om de rechten van de film mee te bekostigen. Je mag ook zelf iets eten of drinken meenemen, aan de bar bestellen is natuurlijk ook mogelijk. De film begint als het een beetje donker is buiten,. Bij slecht weer wijken we uit naar binnen, het gaat dus sowieso door.