BuitenBios on Tour speelt ‘Mi Vida’

Let op: gratis ticket nodig voor BuitenBios!

Door corona en de regels die we omtrent het virus in acht moeten nemen, verloopt een bezoek aan de BuitenBios dit jaar wat anders dan je gewend bent. Op alle locaties kun je een uur voor aanvang een gratis ticket krijgen en vervolgens kan je dan gaan zitten. Op onze locatie staan alle stoelen al klaar. Je hoeft dus geen stoel mee te nemen. Voor elke locatie is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Ben op tijd, want op is op!

BuitenBios bij Acropolis in Megen – Mi Vida

Regie Norbert ter Hall // Nederland 2019 (88 min.) De 63-jarige kapster Lou (Loes Luca) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lous lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lous kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

Op deze locatie staan alle stoelen klaar, je hoeft dus geen eigen stoel mee te nemen. Let op het beperkt aantal plekken: vol is vol!