Buitenbios ‘De Beentjes van St. Hildegard’

De buitenbios, in samenwerking met de Groene Engel, is inmiddels een vaste waarde in ons programma. We hebben een héle leuke titel dit jaar: De beentjes van St. Hildegard. Vreemde titel misschien maar zeer de moeite waard. Met een glansrol voor Herman Finkers.

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Kijk hier voor de trailer.

Door corona en de regels die we omtrent het virus in acht moeten nemen, verloopt een bezoek aan de BuitenBios dit jaar wat anders dan je gewend bent. Op alle locaties kun je een uur voor aanvang een gratis ticket krijgen en vervolgens kan je dan gaan zitten. Op onze locatie staan alle stoelen al klaar. Je hoeft dus geen stoel mee te nemen. Voor elke locatie is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Kom op tijd, want op=op!

*** Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt dit jaar bijzonder op prijs gesteld 🙂 ***