Beds are burning – Benefiet voor Australië

Het kan je niet zijn ontgaan: Australië staat in brand. Het land kampt met de meest verwoestende branden uit de geschiedenis. Tot nu toe werd al 10 miljoen hectare (twee keer Nederland!) verwoest en kwamen 27 mensen om. Ook voor de wilde dieren van Australië betekent de vuurzee een enorme ramp; naar schatting 1 miljard zoogdieren, vogels en reptielen zijn omgekomen door de vlammen. Kangoeroes, koala’s en wallabies verliezen hun thuis en kunnen nergens anders heen. Dappere brandweerlieden zetten alles op alles om de branden te stoppen. Maar als de vuren zijn geblust, moet ook nog worden hersteld wat is vernietigd.

WIJ WILLEN HELPEN, JIJ OOK?

Met een aantal geweldige bands en sponsoren is het idee voor deze avond ontstaan. Mango Chili,  Get the Groove en Out of Stock spelen tijdens “Beds are Burning” het vuur uit de  gitaren! Licht/geluid wordt gesponsord door DJJS Light & Sound Support. Wij zijn er klaar voor, nu hebben we alleen jou nog nodig om het werkelijk tot een succes te maken!

Zet zaterdag 15 februari in je agenda en koop je tickets à € 10,00. Het gehele bedrag is ten behoeve van het Wereld Natuur Fonds/Australië.  Acropolis Megen doneert ook nog eens € 1,00 per consumptie. Zo moeten we aan een mooi bedrag kunnen komen. Dus zegt het voort; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Vanaf 20 januari zijn de kaarten te koop bij The Guitar Factory, Acropolis Megen en Last Hair Fashion Megen.

Lees hier het artikel uit het Brabants Dagblad van 16 januari.