Midden in het mooie Megen ligt het bijzondere Acropolis. Een perfecte locatie voor het vieren van bijzondere momenten. Voor gezelschappen van 25-300 personen.

Feest

Huwelijksvoltrekking, receptie en een spetterend feest van A tot Z geregeld, heerlijk ontspannen op één locatie. Acropolis is daarmee een unieke trouwlocatie binnen de gemeente Oss.

Trouwen

Bij ons vindt u een bijzondere omgeving en locatie om te vergaderen of een personeelsbijeenkomst te organiseren. Maar ook een teamdag of congres kunt u prima bij ons onderbrengen.

Meeting

Acropolis

Gelukkig mogen we weer open voor vergaderen, repeteren, trainingen of andere bijeenkomsten tot 50 personen en tot 22u ‘s avonds. Er is voldoende ruimte om dit volgens de geldende richtlijnen te doen. Ons terras is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00u voor koffie met lekkers, een eenvoudige lunch of gezellige borrel. Ook bakkerij Antoon & Frans is geopend.

Historische stadswandeling in Megen

Deze stadswandeling voert je door de historische kern van het pittoreske stadje Megen. Aan de hand van een vijftigtal informatieve bordjes op de gevels van de “panden met een verhaal” kom je meer te weten over de geschiedenis van de panden, maar zeker ook over het leven begin 1900. In die periode werd het beeld van het stadje niet alleen bepaald door de kloosters en de Gevangentoren, maar zeker ook door de bedrijvigheid alom in het stadje; bierbrouwerijen en wijnhandels, cafe’s, smid en koperslager, kleermakerij, boerderijen, slagerijen, snoepwinkeltje, oliehandel en niet te vergeten de kosthuizen. Kijk hier voor alle informatie.

Bijzonder uitnodigend

Midden in het mooie stadje Megen ligt het prachtige Acropolis. Deze voormalige Latijnse School van de Franciscaner Kloosterorde is bij uitstek geschikt als trouwlocatie of voor het geven van grote of kleinere feesten. Privé of zakelijk, alles is hier mogelijk. Maar Acropolis heeft meer. Met diverse ruimtes voor vergaderen, workshops, koken, toneel of muziek.

 

Op de agenda

24 Oct 2021 16.00u Plein1
4 Nov 2021 9.30u Plein1
12 Nov 2021 20.00u Plein1
13 Nov 2021 13.00u Heel Acropolis

Actueel nieuws