Actueel in Acropolis


Beschikbaarheid pinautomaat

lees meer

Megens Zegen nu ook bij In de Roos

De lekkere Megens Zegen chocolade is vanaf nu ook bij In de Roos bloem & cadeau te verkrijgen. Ze zitten per 10 stuks in een mooi doosje voor €7,25. Andere verkooppunten zijn Bakkerij Antoon & Frans, de Megense Molen en Texaco Noord-Zuid. 

lees meer

Minister Van Nieuwenhuizen op bezoek in Megen en Acropolis

Maandag 11 juni was minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastrucuur en Waterstaat) met het Waterschap Aa en Maas op werkbezoek in ons gebied. De minister begon de dag in gemeenschapshuis Acropolis. Daar werd ze welkom geheten door burgemeester en VVD-partijgenoot Wobine Buijs. Het ging in Megen al snel over project Meanderende Maas, dat in de komende tien […]

lees meer

Jaarverslag 2017

Stichting Acropolis presenteert op 31 mei haar jaarverslag 2017 tijdens de vergadering met de Raad van Aangeslotenen. In het jaarverslag staat een overzicht van de activiteiten, 6 leuke interviews en natuurlijk het sociaal jaarverslag met verantwoording van de cijfers. Als je interesse hebt kun je een exemplaar bij ons opvragen. Stuur een mail aan secretariaat.acropolis@gmail.com. 

lees meer

Keienfair 2018

De Keienfair was weer goed bezocht. Een regenbui gooide wat roet in het eten maar we kijken terug op een geslaagd evenement met 30 kramen en een leuke sfeer in het hartje van Megen. De ‘gouden kei’ voor de mooiste kraam ging dit keer naar de Megense Germie de Graaff, gefeliciteerd! 

lees meer

Moby Dick schenkt bedrag voor Koningsdag

Kaartclub Moby Dick heeft een mooi bedrag bij elkaar gespeeld voor Koningsdag. Maar liefst € 216,00 is voor dit goede doel geschonken. Daar zijn we superblij mee. Ook een bedankje voor Dorothea van In de Roos die de bloemstukjes heeft gesponsord.  

lees meer

Acropolis zoekt nieuwe bestuursleden

Vond je het ook zo leuk, al die bouwende kinderen bij Buildopolis  tijdens High Five? En heb je misschien zin gekregen om ook een steentje bij te dragen in het bestuur van Acropolis? Vanwege het komende vertrek van Sjoerd van Aelst zijn wij op zoek naar een  vice-voorzitter met ambitie om op termijn voorzitter te […]

lees meer

Mooie Koningsdag in Megen

Koningsdag was dit jaar goed bezocht. Vanaf het dauwtrappen van de Harmonie tot ’s middags op het Broeder Everardusplein was het gezellig druk met natuurlijk vooral veel kleine Megenaren. Antoine van de Veerdonk heeft mooie foto’s gemaakt.

lees meer

€ 735,00 voor Muziekids!

Tijdens het jubileumfeest High Five werd een mooi bedrag opgehaald voor de stichting Muziekids, maar liefst € 735! Er waren mooie prijzen beschikbaar gesteld door vele sponsors. Bedankt daarvoor!   Kijk hier voor meer foto’s van het evenement.  

lees meer

Lentebier van de Muifel op de tap

Zin in een frisse blonde? Bestel dan een lekker Lentebiertje in ons gezellige cafe In ’t Vaticaan. Heerlijk op een mooie lentedag of avond! De beschrijving: Een session India pale lager (SIPL), dus ondergistend gebrouwen. Mooi fris en mild van smaak wegens het gebruik van Amerikaanse hopsoorten, oa Amarillo. Alcohol 5,5% Vol. Mout: Pilsmout, munchener […]

lees meer