za 21 Apr 10.00u Plantenruilbeurs Plein voor Acropolis

Tuinliefhebbers opgelet!

Het voorjaar komt eraan en dan kunnen we weer in onze tuin aan de slag. Al doende komen we tot de ontdekking dat we van sommige planten te veel hebben. Andere planten vinden we bij nader inzien toch niet zo mooi, of ze staan niet op de juiste plek. Soms kan een kleurencombinatie echt niet. Maar dat is dan wel weer zonde van al die mooie planten. En wat moet je er dan mee? Tijd voor de Megense Plantenruilbeurs!

 Vorig jaar was het heel gezellig op het plein voor Acropolis. Daarom: zaterdag 21 april 2018 van 10:00 tot 12:00 uur, de 3e Megense Plantenruilbeurs, PLANTEN VOOR EEN PRIKKIE

Het idee hierachter is: elke tuinliefhebber heeft vaak planten over. Weggooien is jammer. Daarom: een ruilbeurs voor uw overtollige planten.

Andere tuinliefhebbers doe je er een plezier mee en misschien vind je iets moois tussen het aanbod van anderen. Alles op plantengebied kan geruild worden. Tevens kom je op de beurs in contact met mensen die je graag van tuinadvies voorzien. Ook wanneer je niets te ruilen hebt, ben je van harte welkom. Je kunt voor €0,20 een prikkie kopen, waarvoor je planten kunt krijgen.

Als je belangstelling hebt om als deelnemer hieraan mee te doen stuur dan tijdig een berichtje met naam en adres naar: prikkie.acropolis@gmail.com, of gooi een briefje in de bus bij:Gerrie de Klein – Willem Kippstraat 8, of Erin Quint – Dr. Baptiststraat 3, of Kees Vos – Dr. Baptiststraat 33

Als u zich opgeeft als deelnemer, krijgt u bij aankomst 10 prikkies en kunt u al meteen beginnen met planten uitzoeken bij de andere deelnemers.

 

SSD Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Niek Beck Webdesign

Login - Sitemap - Contact