zo 10 Dec 14.00u Familievoorstelling Nico met z’n kliko Toneelzaal

Nico met z’n kliko
Vieze touwtjes, kapotte snotlappen en zo veel mogelijk andere rotzooi. Nico spaart het allemaal. Hij struint over straat op zoek naar de rommel die mensen achter hebben gelaten. Want je wilt niet weten wat voor prachtige dingen je met die troep kunt doen! Nico laat het met alle plezier zien. Hij trekt het ene verhaal na het andere uit zijn kliko, waarbij de goocheltrucs je om de oren vliegen. Niet achterom kijken… Niet met je ogen knipperen… Want als je iets mist, dan lig je ’s avonds in je bed te balen als een stekker!

Een hilarische goochelvoorstelling zoals je nog nooit gezien hebt!

Hilbert Geerling

Vijf-voudig Nederlands Kampioen Goochelen

Hilbert begon zijn goochelcarrière als ‘normale’ goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg. Een weg vol met verhalen. Deze mix van verhalen en goochelen gaven hem de mogelijkheid om voorstellingen te maken die je met recht magisch jeugdtheater kunt noemen. Een unieke vorm van entertainment, die hem diverse prijzen opleverde, waaronder vijf maal het Nederlands kampioenschap Goochelen en de onderscheiding voor meest originele act.

Op 10 december komt Nico naar Megen! Mis het niet en reserveer kaartjes op kaartjes.acropolis@gmail.com. Ook leuk als kadootje voor 5 december!

SSD Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Niek Beck Webdesign

Login - Sitemap - Contact