za 27 Jan 20.00u Marij van den Boom en Kornelis Lievense spelen ‘Wrijving’ Toneelzaal

Wrijving                                         —-                      Marij en Kornelis.

zonder Wrijving geen Glans!

Wrijving is een muzikaal cabaretprogramma vol humor, met ontroering maar vooral een feest van herkenning. De input van een man en van een vrouw, leidt dat tot inspirerende inzichten, mooie momenten of toch vooral tot wrijving?

Marij van den Boom wordt muzikaal maar ook theatraal begeleid door gitarist Kornelis Lievense.

Het programma bestaat uit Nederlandstalige, pure, integere en soms hilarische liedjes. Sommige liedjes komen uit eerdere voorstellingen van Marij en zijn in een geheel nieuw jasje gestoken maar voor deze voorstelling is ook nieuw materiaal geschreven door of voor Marij en Kornelis.

Uit de dagbladen:

De Gelderlander: Van den Boom intrigeert door pakkende luisterliedjes en recht voor zijn raap teksten die rechtstreeks uit haar vrouwenhart komen. Ze toont hierbij haar zangkunsten en acteertalent, waarbij een prachtig sprekende lichaamstaal opvalt”.

Brabants Dagblad: “Van den Boom verstaat de kunst om wat haar zelf bezighoudt, over te brengen in mimiek en gebaar, maar vooral door haar stem. Schijnbaar moeiteloos maakt zij ingewikkelde melodische wendingen, schakelt ze van hoog naar laag en van volumineus naar minimaal, van easy listening naar totaal expressief.

Kaarten kosten €15,00 en zijn te reserveren per email kaartjes.acropolis@gmail.com. De voorstelling begint om 20.00u, ons cafe is een uur voor aanvang geopend en natuurlijk na afloop.

Filmpjes

SSD Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Niek Beck Webdesign

Login - Sitemap - Contact